RSS

Friday, 30 April 2010

♥♥ my bezday... ♥♥

salam
hehe..entry ntah ape2...huhuh
erm...bezday aku baru je berlalu..( 27 april ) yang lalu...saje nak crte kat cini...=) dah lepas mngemas nih, konon saje dh post blog lak... erm,,nak crite ape ek..bezday lah ek..hehe...tahun ni, cm biase ar selame 4 tahun dok ukm ni,bile time bezday i je mesti tgh time exam,,,so,tak rase sgt cam bezday girl coz exam lg penting dlm kepale ji..=(

ape2 pun, thanx utk shbt2 yg wish bezday...



kat atas ni kek yang dibeli oleh fafa...die blanje kek mase pas habes exam orintalis hari rabu lepas....ermm,,,nyum2... blueberry cake cheese dhn tirmitsu..thanx fafa...


fafa tgh makan roti...thanx fafa blanje kek....


ecah juga same2 meraikan my besday...=)...thanx ecah comel...hehe



ha! nak crte lak pasal bezday gift..hehe.. erm,,,kat bawah ni gift yang di beri oleh bakal zauji ...=) tahun lepas punye gift nih...tp,,mmg suprise mase dapat hadiah nih,,tak sangke,,ana temui seorg laki yg romentik,,,hehe die ade gak bg 1 kad bezday siap bunyi2 lagi...ape pun mmg suprise,,,coz hadiah tu kene cari2 disebalik timbunan sarang tikus dalam kotak yg besar..hehe..ape2 pun,tahnx for abg " i "..=)

coklat, perfume,jam,ring,kad..


syukran ya ustaz... ( ceh macm dlm kelas lak) hehe


masuk je lah,,,huuhu,,,, k lah...nak masuk post lain plak.....daaa.......

2 comments:

Ismail Othman said...

wah, specialnyer die..
tahun ni dapt hadiah ape plak la agaknyer..hehe

siti rohaidah said...

hehe,,tk sangke ade org bce,,ngee

Post a Comment